sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tavoitteet pikakelauksena

Ajattelin kirjoittaa jokaisesta tavoitteestani erikseen, mutta selkeyden vuoksi on kiva listata ne vielä samaan merkintään. Lista voisi näyttää tältä:

1. Tavaroiden karsiminen sellaiseen määrään, että omaisuuteni mahtuu kerralla henkilöautoon.

2. Ajankäytön hallinta, jotta seuraavat kohteet saavat ansaitsemansa määrän huomiota: ihmiset, koira, opiskelu, kirjoittaminen, lukeminen, urheilu, terveellinen ruoka.

3. Turhasta murehtimisen ja valittamisen lopettaminen.

4. Siisteyden ylläpitäminen ja asioiden hoitaminen heti.

5. Rohkeuden löytäminen, että uskallan sanoa ajatukseni ääneen tilanteessa kuin tilanteessa.

Saatan täydentää listaa, mikäli uusi asioita tulee mieleeni, mutta juuri nyt nuo ovat ehkä kaikkein tärkeimmät asiat. Kakkoskohdan olisi tietysti voinut kirjoittaa seitsemäksi erilliseksi kohdaksi, mutta tämä oli ehkä selkeämpi ratkaisu.

4 kommenttia:

  1. jälleen kerran inspiroiva päivitys, kiitos tästä! :)

    VastaaPoista
  2. Hmmm, tässähän alkaa miettiä mitä tavoitteita itsellään on ja mitä niiden eteen pitäisi/voisi tehdä. :)

    VastaaPoista
  3. Niitä on aina välillä hyvä miettiä. Ja etenkin sitä, miten niitä voi konkreettisesti edistää. Nyt pari kuukautta tämän kirjoittamisen jälkeen huomaan, että olen laiminlyönyt lähes kaikkia kohtia. Tai ehkä laiminlyödä on väärä sana, nämähän ovat tavoitteita. Ei ole epäonnistumista, jos koko elämää ei voi muuttaa kerralla. Vaan tässä minä nytkin kirjoitan, vaikka esimerkiksi 2-kohdan jokainen kohta vaatisi huomiotani juuri tänään enemmän kuin minulla on niille antaa. Vaikeaa.

    VastaaPoista