keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ilmainen, takuuvarmasti toimiva ja kaikille sopiva lääke stressiin

Tiedätkö jo?  Surullista on, jos et tiedä. Vielä surullisempaa on, jos tiedät, mutta et usko. 8 kirjainta, alkaa l:llä. Vaikutusta voi tehostaa y:llä tai k:lla alkavalla asialla ja kruunata vielä lämpimällä kupposella t:alkuista asiaa.

Arvausleikit sikseen.

Se on liikunta.

Se toimii niin, että otetaan yksi stressaantunut opiskelija, asetetaan hänet saman pöydän ääreen kaikkien lukemista odottavien tenttikirjojen ja kirjoittamista odottavien tehtävänantojen kanssa ja tuodaan huoneeseen yksi pissahätäänsä vinkuva koira. Liitetään yhteen opiskelijan tarve pitää tauko kaikista tehtävistä, jotka samaan aikaan huutavat hänen päässään et voi keskittyä tähän kun sinun pitäisi lukea tuota  ja koiran tarve päästä ulos. Maustetaan yhteenliittymä terveellä järjellä, joka sanoo, että opiskelija ei kuitenkaan opiskele koko iltaa. Hän voi yhtä hyvin tehdä pidemmän lenkin kuin tulla kotiin katsomaan televisiota ja ajattelemaan minun pitäisi lukea kirjoittaa etsiä puuttuvia tenttikirjoja ahdistua lisää miksi tuhlaan aikaani tähän huonoon ohjelmaan.

Lopputulos: opiskelija palaa puolentoista tunnin lenkiltä pirteänä, virkistyneenä, iloisena ja silminnähden helpottuneena. Hän on kävellessään jutellut ystävän kanssa puhelimessa ja ymmärtänyt, ettei kannata stressata niin paljon. Koira palaa lenkiltä väsytettynä ja onnellisena. Se kömpii suoraan lempipaikalleen sohvalle ja tarjoaa opiskelijalle koko yöksi tämän kaipaamaan opiskelu- tai nukkumisrauhan. Kaikki ovat onnellisia.

No entä ne päälle kaatuvat tehtävät? Olen suorittanut niistä jo lähes kaikki. Olen ollut niin tehokas, että voin hyvillä mielin käyttää loppuiltani blogin kirjoittamiseen ja turhien tv-ohjelmien tuijottamiseen.

Eikä sanaakaan siitä, että tällaista tenttiinluku- ja deadlineruuhkaa ei pitänyt päästä syntymään, kun minä niin fiksusti hoidan asiat heti pois alta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti